Vizuális Utastájékoztató Berendezések: Hasenegger

ISMERKEDJEN MEG ÖN IS VELÜNK

Társaságunk egyedi, megrendelői igényekre szabott hardveres és szoftveres megoldásokat fejleszt, gyárt és szállít, a tömegközlekedést szolgáltató egységek részére (lakatos munkától a programozásig, korszerű technológiák használatával mint például, 3D nyomtatás, Lézervágás, stb.).

Fedélzeti és megállóhelyi informatikai megoldások, garázs színtől, a megállókon át egészen az állomási környezetig. Több, mint 10 éves menedzsment tapasztalattal az utasinformaitkában.

Vizuális Utastájékoztató Berendezések: Hasenegger

Rugalmas és gyors tervezői és gyártói hátterünknek köszönhetően kis szériás egyedi igények fejlesztésére és gyártására is rövid időn belül szállítunk megoldást.

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

A vizuális utastájékoztató berendezések a vonatközlekedéssel kapcsolatos tájékoztató adatok a pályaudvarokon, állomásokon, megállóhelyeken az utasforgalom számára frekventált helyeken elhelyezett, kijelző berendezéseken ill. eszközökön kerülnek megjelenítésre, az utazóközönség részére. A kijelzők rendeltetéstől és a telepítés helyétől függően egy-, illetve kétoldalas kivitelben kerülnek kiépítésre. Elhelyezésük falsíkra, saját állványra, vagy függesztve történik

VÁGÁNYVÉG KIJELZŐK

A tájékoztató kijelzőket az állomásra jellemző utasáramlás útvonalain bárhol: épületekbe és azok környezetébe, a pénztárcsarnokba, alul- vagy felüljárókban, a peronokon, a vágányok végén, vagy azok mellett szerelhetők fel oly módon, hogy elhelyezésük az utasokat mozgásukban ne zavarja, azonban könnyen észrevehető legyen. A vizuális megjelenítőkön kijelzett adatokból az utasok közvetlen információhoz jutnak a közlekedő vonatok indulási, érkezési idejéről, a vonat neméről, a közlekedés viszonylatáról, az érintett vágány számáról, a pontos időről, továbbá késésről, helybiztosítás szükségességéről, stb.

Az érkezési összesítő kijelző arra szolgál, hogy a várakozók ill. a beérkező majd tovább induló vonattal utazók egy csoportban lássák azon vonatokat, melyek érkezése az előírt (a MÁV Zrt. és MÁV-START Zrt. között mindenkor érvényben lévő, a közszolgáltatás keretében nyújtott utastájékoztatási tevékenység végrehajtására vonatkozó szabályozás szerinti) időtartamon belül van. Az érkező vonatok adatai a közlekedésnek megfelelő idősorrendben kerülnek kijelzésre. A kijelzés az információs sorokban tartalmilag kötött, a „havária” sorban a kijelzési tartalom bizonyos keretek között szabad, ill. kötetlen.

VÁGÁNYVÉG KIJELZŐK

Az induló összesítő kijelző arra szolgál, hogy az utasok az állomás kiemelt pontján/pontjain egy csoportban lássák azon vonatokat, melyek indulása az előírt (a MÁV Zrt. és MÁV-START Zrt. között mindenkor érvényben lévő, a közszolgáltatás keretében nyújtott utastájékoztatási tevékenység végrehajtására vonatkozó szabályozás szerinti) időtartamon belül van. Az induló vonatok adatai a közlekedésnek megfelelő idősorrendben kerülnek kijelzésre. A kijelzés az információs sorokban tartalmilag kötött, a „havária” sorban a kijelzési tartalom bizonyos keretek között szabad, ill. kötetlen.

Az érkező/induló vonatok összesítő táblája egyszerre ad tájékoztatást az állomásra érkező és onnan induló vonatokra vonatkozóan, melyek az előírt (a MÁV Zrt. és MÁV-START Zrt. között mindenkor érvényben lévő, a közszolgáltatás keretében nyújtott utastájékoztatási tevékenység végrehajtására vonatkozó szabályozás szerinti) időtartamon belül vannak. Az érkező és induló vonatok adatai a közlekedésnek megfelelő idősorrendben kerülnek kijelzésre. A kijelzés az információs sorokban tartalmilag kötött, a „havária” sorban a kijelzési tartalom szabad, ill. kötetlen.

KOLLÉGÁINK

Szakképzett csapatunk tagjai az alábbi mérnöki területen tapasztaltak.

  • Gépészmérnök – Mechanikai tervezés
  • Elektro műszerész – Egyedi vezérlések, nyomtatott áramkörök tervezése, gyártása
  • Mérnök Informatikus és programozó – az alapszintű programozástól – a fejlett modern programozási technológiákig
  • Távközlési mérnök – belső alapszintű hálózattól kezdve az optikai hálózatok tervezéséig
Vizuális Utastájékoztató Berendezések

FŐBB TERMÉKCSOPORTOK

Egyedi vizuális utastájékoztató berendezések:

  • Jármű fedélzeti kül- és beltéri LED-es viszonylatjelzők,
  • Megállóhelyi és járatösszesítő kijelzők fejlesztése és gyártása LED és LCD Technológiával
  • Információs Kiosk oszlopok és monitorok, akár interaktív érintő felülettel.

Egyéb kiszolgáló hardverek:

  • Fedélzeti kezelő egység tervezése, fejlesztése,gyártása (OBU – On Board Unit), RFID Kártyásazonosítás, stb..
  • Fedélzeti és megállóhelyi publikus internetet kiszolgáló infrastruktúra fejlesztése és gyártása
  • Egyedi fedélzeti és kültéri vandálbiztos jegyérvényesítő és értékesítő terminálok fejlesztése, gyártása
Vizuális Utastájékoztató Berendezések

LETÖLTHETŐ KATALÓGUSOK (PDF)

VIZUÁLIS UTASTÁJÉKOZTATÓ BERENDEZÉST KERES?

Kezdje a Peronnal!

HARDVERES ÉS SZOFTVERES MEGOLDÁSOK FEJLESZTÉSE, GYÁRTÁSA ÉS SZÁLLÍTÁSA – AKÁR EGYEDI IGÉNYEK ALAPJÁN IS!

Hasenegger: Vizuális Utastájékoztató Berendezések
Hasenegger: Vizuális Utastájékoztató Berendezések
Hasenegger: Vizuális Utastájékoztató Berendezések
Hasenegger: Vizuális Utastájékoztató Berendezések
Hasenegger: Vizuális Utastájékoztató Berendezések

ÖNNEK MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Rugalmas és gyors tervezői és gyártói hátterünknek köszönhetően kis szériás egyedi igények fejlesztésére és gyártására is rövid időn belül szállítunk megoldást.

KAPCSOLAT VELÜNK